2011. december 23., péntek

Megszépítjük tetőtől-talpig! - Jelenlegi ára: 8 900 Ft


Bízd ránk a hajad, a bőröd, a kezed, a lábad, és nem fogsz
csalódni! Lehetsz férfi vagy nő, fiatal vagy idősebb,
Mindenki megérdemli a profi törődést!
Teljes megszépüléssel várd Te is az Ünnepeket
és az Új Évet!
21. 500 Ft helyett mindössze 8. 900 Ft-ért
Kihagyhatatlan Átváltoztatjuk csomag Buda egyik
legexkluzívabb szalonjában, a Szabó Imre szalonban!
Az üzlet az I. kerületben, a Déli pályaudvarhoz közel található állandó parkolási lehetőséggel.
A kedvezmény 60%
Az átváltoztatjuk csomag tartalmaz:
Fodrászat
Ha azt gondolod, hogy a te hajaddal semmit nem érdemes kezdeni, akkor tévedsz. Szabó Imre szalon mesterfodrászai ugyanis bármilyen rendezetlen, kezelhetetlen, vagy töredezett hajból képesek dögös hajkoronát varázsolni, mindeközben az arcod vonalvezetéséből indulnak ki, így a hajad szinte a tekinteted részévé válik.
Kizárólag a legújabb és legexkluzívabb termékekkel kényeztetjük hajad! A melírozott, a göndör vagy akár az egyenes hajhoz mindenki megtalálja a számára ideális hajápoló szérumokat, melyek tápláló hatóanyagaikkal segítik a haj könnyű kezelhetőségét.
Kozmetikai kezelések:
1.    Masszázs
Az arc-nyak-dekoltázs masszázs hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, segítségével a felhalmozódott méreganyagok a nyirokereken keresztül kiürülnek, mely eredményeként az arcbőr tiszta, kipihent lesz.
A masszázsnak köszönhetően a bőrben vérbőség keletkezik, s emelkedik a bőr hőmérséklete. A különböző masszázstechnikák alkalmazása során pedig olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyek élénkebbé teszik a vérkeringést, értágító hatásúak, ezek által a kozmetikai kezelés hozzájárul a szövetek jobb táplálkozásához, vagyis élénkül a sejtek anyagcseréje.
Ez a kezelés hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, feszesebbé teszi azt, oldja a mimika okozta feszültséget az arcizmokban, kifejezetten jó hatása van a fejfájás megszüntetésére, arc- és orrüregek kitisztulására.
2.    Mikrodermabráziós Arcfiatalítás
Az egyik legkiválóbb eljárás a bőr fiatalítására, ránctalanításra és nem kívánatos bőrfoltok, különböző bőrproblémák eltüntetésére.
A mikrodermabráziós eljárás során a bőr felső hámrétege lecsiszolódik, így az Aloe Vera és különböző vitamin tartalmú hatóanyagok mélyen a bőr belső rétegeibe jutnak el sejtosztódást generálva, mely alapvető lassulásnak indul 25 éves kor felett. Ebben az esetben viszont egy tinédzser sejtosztódását és regenerálódását éli át bőrünk 28 napon át. A kezelés beindítja a kollagén termelést, mely alapvető feltétele bőrünk rugalmasságának megtartásában, illetve visszaszerzésében.
A kezelés során profi hozzáértés mellett személyre szabott hatóanyagokkal van biztosítva mindenki egyéni arcbőr problémáinak kezelése. Legyen szó mélyebb ráncokról, szarkalábakról, vagy pigment foltokról.
3.    Nappali smink
A nappali smink alapvetően egy teljesen natúr, frissítő, szépítő smink, melynek a fő célja, hogy megszépítse a bőrt, elfedje a bőrhibákat, és kiemelje az arc szép részeit, korrigáljon a problémákon, ellensúlyozza az arc esetleges aránytalanságait, az előnytelen arc, szem, vagy szájformát. Mindezt persze a gyakorlatlan szem számára észrevétlen eszközökkel. A nappali smink célja, az, hogy "de szép vagy" bókra késztessen, és nem az, hogy azt jegyezzék meg, hogy "de szép a sminked".
4.    Manikűr
A nappali smink alapvetően egy teljesen natúr, frissítő, szépítő smink, melynek a fő célja, hogy megszépítse a bőrt, elfedje a bőrhibákat, és kiemelje az arc szép részeit, korrigáljon a problémákon, ellensúlyozza az arc esetleges aránytalanságait, az előnytelen arc, szem, vagy szájformát. Mindezt persze a gyakorlatlan szem számára észrevétlen eszközökkel. A nappali smink célja, az, hogy "de szép vagy" bókra késztessen, és nem az, hogy azt jegyezzék meg, hogy "de szép a sminked".
5.    Pedikűr
Lábunk komoly munkát végez egy életen át. Ezért kell különös figyelmet szentelnünk ápolására, mert egész közérzetünkre kihathat, ha nem törődünk vele.
Spa lábápolás, lábszépítés: Az esztétikai pedikűr előkészítéseként, a lábáztatás célja a bőr puhítása, frissítése, az Ön ellazítása.
Különböző lábfürdő adalékok közül választhat, a bőrtípusnak, hangulatnak megfelelően. A pedikűr során a bőrkeményedések eltávolításra kerülnek.
A lábkörmök is megszépülnek, amelynek menete:
• körmök rövidítése, formázása
• körömsarok kiemelése, kivágása (ha nem gyulladt, de benőtt)
• szabad körömrész alatti tisztítás
• köröm felületének kezelése (letapadt szaru eltávolítása, egyenetlenségek simára csiszolása, polírozása).
A lábápolás kellemes befejező részéhez tartozik a lábfrissítő masszírozása, utókezelő krémek bemasszírozása.
* * *
Kozmetikánkra jellemző a tökéletes tisztaság és higiénia, kozmetikusaink a legjobb szakemberek neves iskolákból. Munkájuk precíz és gyors, és persze a kedvességet sem kell nélkülöznünk, ha kezeik közé kerülünk.
Nálunk tényleg a Vendég az első!
A kozmetikai stúdióinkban kizárólag a professzionális Deynique termékekkel dolgozunk. Exkluzív arc, dekoltázs és test bőrdiagnózissal és szaktanácsadással megtervezzük otthoni bőrápolását. Deynique biológiai mélyhidratáló és bőrfelépítő kozmetikai programok. A Deynique kozmetika szalon több mint 50 féle speciális kezelést kínál a 100%-os Aloe Vera kivonatokkal.
A DEYNIQUE kozmetikai készítmények az aloe vera növény hidegen préselt nedvei, eszenciái, nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, 100%-ban természetes eredetűek és a legkorszerűbb eljárással kismolekula formában állítják elő, ezért a hatóereje megsokszorozódik.
Manikür-Pedikür
Próbálja ki manikűr – pedikűr-műköröm stúdiónkat, mely klimatizált, és minden igényt kielégítő professzionális gépekkel és anyagokkal rendelkezik! Igényes és tiszta környezetben fogadjuk vendégeinket, ahol szakképzett kollégánk szebbnél-szebb körömcsodákkal kápráztatja el a szépülni vágyókat.
A Crystal Nails jóvoltából mindig a legújabb trendnek megfelelő anyagokkal és újdonságokkal szolgálunk.
Buda egyik legexkluzívabb és legnépszerűbb szépségszalonjában, az I. kerületben, igényes környezetben profi szakemberekkel várjuk.
Az ajánlat megrendelésével, a kozmetikai szolgáltatásokból további kiemelkedő kedvezményekben részesülhet!
Felhasználható: 2011. december 16 – 2012. március 31-ig
Az akciós átváltoztatjuk csomag kizárólag a vásárlási értesítőben megadott szalonra érvényes! Egy személy egy kedvezményes csomagot használhat fel.
Nem kötelezzük a kuponnal rendelkező vendégeinket, hogy egy napon használják fel a négy szolgáltatást. Tetszőlegesen, telefonon előzetes egyeztetés alapján lehet a kezeléseket igénybe venni.
A szépségcsomag össz. időtartama 3 óra
FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:
Fizetni BANKI ELŐRE ÁTUTALÁSSAL vagy SZEMÉLYESEN lehet.
FONTOS! A fizetés a megrendeléstől számított maximum 7 napon belül kell megtörténjen.
Ez vonatkozik a banki átutalásra és a személyes fizetésre egyaránt!
A BANKI ÁTUTALÁSNÁL kérjük, a beazonosítás érdekében tüntesse fel a közlemény
rovatban az azonosító kódszámát / ha nem regisztrált tag, akkor a teljes nevét.
Amennyiben ajándékba szeretné megrendelni - családtagjai, ismerősei számára - akkor
kérjük, a kedvezményezett nevét is tüntesse fel!
Az utaláshoz és a kapcsolattartáshoz szükséges információk ill. elérhetőségek a
megrendelés után kapott vásárlási értesítőben találhatóak!



Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 00:00
. Megszépítjük tetőtől-talpig! - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése