2011. november 22., kedd

David Pal 36 agytréner - Jelenlegi ára: 69 900 Ft

Eladó egy alig használt, Kanadából vásárolt David Pal 36 készülék. Kérdezz nyugodtan.
A készülékcsomaghoz tartozik:
DAVID PAL36H készülék
LED-es Tru-Vu Omniscreen szemüveg (U. S. Patent 5, 709, 645)
Fejhallgató
Sztereó kábel
Hordozó táska
9V-os elem
9V-os adapter
DAVID PAL36H
A fény-hang készüléket a NASA szakemberei fejlesztették ki az űrhajósok és berepülő pilóták képzésének hatékonyságára és a relaxáció elősegítése érdekébe. A mai napig is ott gyártják a készülék vezérlő elemét. A DAVID PAL agytréner készülék egy vezérlőegységből, egy szemüvegből, melyben négy- négy fényforrás található és egy fülhallgatóból áll. A kiválasztott programnak megfelelő frekvenciával villog a fény és a fülhallgatóban ennek megfelelően lüktető hang hallható. Ez az attitűd egy tábortűzhöz hasonló, mikor a villódzó tűz fényébe nézünk, és andalító zenét hallgatunk, vagy dúdolunk. Ezt az évezredes relaxációs technikát a XXI. Század technikájának segítségével bárhova magunkkal tudjuk vinni és segítjük agyunk hatékony és eredményes, teljesítőképességét.
Mire jó az agytréner készülék?
A legtöbb esetben, a szervezetben energia hiány áll fenn ilyenkor az energiatöltő programot kell alkalmazni. Az energia hiány túl használattól, túlfogyasztástól lehet ilyenkor az agy nem képes a gyors és hatékony működésre. Energia hiányt okoznak a fel nem dolgozott lelki problémák, ez lehet régmúlt esemény, de lehet mai fel nem dolgozott napi gond is. Az agytréner készülékkel fel lehet hozni a régi emléknyomokat és a mai helyzetben megoldani és feldolgozni. Ezek a feldolgozatlan problémák terhelik az agy működését, mert mindig visszamegy az agy a megoldás érdekében. A síelőhöz hasonlóan, amikor egy kaput kihagy a versenyen vissza, kell menni és a kapun áthaladva, folytathatja a versenyt. Ez az agy számára megterhelő és sok energiát fogyaszt. Minél több ilyen megoldatlan, feldolgozatlan csomagunk van az agyban tárolva annál nehezebben, és lassabban működik agyunk. Ha problémáinkat nem oldjuk meg időben, hanem eltesszük későbbre a jelképes hátizsákba, akkor előbb-utóbb megtelik a zsák és elviselhetetlenül nehézzé, válik a cipelése. Az agytréner készülék használata segít a megoldásban és a számunkra megoldhatatlan problémák elfogadásában, átértékelésében.
Az agytréner készülék előnyei közé sorolható az agysejtek szaporodása és a kapcsolódási pontok minőségének javulása, a vegyi és elektromos aktivitás növekedése. Javul az agy kémiai anyagok termelése elsősorban a dopamin, szerotonin, endorfin és a melatonin.
Az agytréner készülék lehetőséget nyújt az alábbi problémák megoldásában:
Energia pótlása
Döntésléptelenség korrekciója
Felnőtt- és gyermekkori tanulási problémák feloldása, dyslexia, dyskalkulia, hyperaktivitás, figyelemzavar, memória és koncentrációs problémák, vizsgadrukk feloldása.
Szorongás és önbizalom hiány oldása
Káros stressz megszüntetése
Sport teljesítmények növelése
Alvás és elalvási zavarok oldása
Nemi dysfunkciók kiküszöbölése
Belső harmónia helyreállítása
Felnőttkori, szerzett cukorbetegség megszüntetése
Az agytréning kinek ajánlható?
Óvodásoknak: általában figyelem fejlesztésre, mozgás koordinációra, tanulási képesség növelésére, túlmozgásos problémára.
Iskolásoknak: hatékony tanulásér, stressz oldásra, vizsgadrukk megelőzésére, memória fejlesztésre, relaxációra.
Felnőtteknek: relaxációra, memória javításra, kreativitás növelésére, stressz oldásra, depresszió megszüntetésére, nemi élet harmonizálására.
Sportolóknak: mozgás koordinációra, stressz oldásra, vizsgadrukk oldására, koncentráció erősítésére, teljesítmény növelésére.
Betegeknek: betegség gyógyulásának gyorsítása érdekében, erőnlét fokozása, sejtek szaporodásának javítása, pszichés állapotok erősítése stb.
Figyelem: olyan személyek, akiknél epilepszia, agyi elváltozás, mentális zavar lépett fel és azok, akik alkohol és/vagy kábítószer függőségben szenvednek a készülék használata nem ajánlott. (Kivivé, ha ezt kifejezetten orvosi ellenőrzés mellett teszik).


Jelenlegi ára: 69 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 00:41
. David Pal 36 agytréner - Jelenlegi ára: 69 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése